Welkom op

de website

Lees op deze website alle noodzakelijk informatie over elektra. Ontvang vrijblijvend advies en offertes van lokale elektriciens en maak vervolgens een weloverwogen keuze.

Vergelijk offertes Bespaar geld

Prijzen elektricien

U wilt een elektricien inhuren? Maar wat zijn eigenlijk de prijzen van een elektricien? Op deze pagina zullen we daar verder op ingaan.

De meeste elektriciens berekenen de prijzen per uur. Aan de hand van de prijs beslist u of u wel of niet een professionele elektricien inhuurt. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • Uurloon elektricien
  • Reistijd
  • Ervaring (hoe meer ervaring des te meer de elektricien vraagt)
  • Voorrijkosten
  • Soort werkzaamheden

Zoals u kunt zien is het belangrijk om een elektricien dicht bij u in de buurt te kiezen. Zo voorkomt u dat u teveel betaalt voor voorrijkosten en eventuele brandstofkosten. Het is niet verstandig om te besparen op vakmanschap, omdat uw elektra zo goed mogelijk moet worden geplaatst. Gebeurt dit niet dan kan er brandgevaar ontstaan.

Uurloon elektricien

Gemiddeld berekenen elektricien per uur zo’n 25 euro per uur. Afhankelijk van de bovenstaande factoren kan dit oplopen tot zo’n 50-60 euro. Dit zijn echter indicatieprijzen en u zult misschien wel meer betalen afhankelijk van het werk dat gedaan moet worden. Maar hoe vindt u dan een elektricien voor de juiste prijs?

Een betaalbare elektricien inhuren

Het vinden van een elektricien hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een elektricien vinden voor een goede prijs echter wel. Het beste wat u kunt doen is meerdere elektriciens vergelijken bij u uit de regio. Dit kunt u doen door het formulier op deze pagina in te vullen. U vult het formulier zo volledig mogelijk in en omschrijft uw wensen. Vervolgens ontvangt u tot wel 6 offertes in uw mailbox en begint met vergelijken. U kiest op basis van prijs en kwaliteit en maakt een afspraak met de elektricien. Zo bespaart u tot wel 30% op de kosten.