Welkom op

de website

Lees op deze website alle noodzakelijk informatie over elektra. Ontvang vrijblijvend advies en offertes van lokale elektriciens en maak vervolgens een weloverwogen keuze.

Vergelijk offertes Bespaar geld

Werkzaamheden elektricien

Een elektricien is een vakman die verschillende elektra werkzaamheden in en rond het huis kan repareren/installeren/aansluiten en onderhouden. De werkzaamheden van een elektricien bestaan uit:

  • Onderhoud elektra
  • Installatie elektra
  • Aansluiting wit- en bruingoed
  • Verplaatsing/verwijdering/toevoeging van stopcontacten
  • Meterkast onderhouden
  • Elektra veiligheid checken

Zoals u kunt zien zijn de taken van een elektricien zeer gevarieerd. U kunt natuurlijk ook zelf deze taken uitvoeren als u er verstand van heeft. Als u echter geen verstand heeft van elektra dan is het veiliger voor u om het over te laten aan een vakman. Zonder enige kennis is het levensgevaarlijk om uw elektra te repareren/onderhouden/installeren.

Elektricien nodig?

De vraag is natuurlijk hoe u een betrouwbare elektricien kan vinden. U kunt natuurlijk de eerste de beste kiezen die u vindt op het internet. Verstandiger is om meerdere elektriciens te vergelijken uit uw regio. Zo kunt u namelijk een hoop geld besparen op de kosten. Daarnaast kunt u gebruik maken van de tijdelijk btw-verlaging op arbeidskosten in en rond het huis. Zo bespaart u nog eens op de kosten.

Door dit formulier in te vullen ontvangt u tot wel 6 offertes in uw mailbox. U vergelijkt de offertes en kiest de beste optie. Zo weet u waar u aan toe bent en betaalt u niet teveel. Vergelijk snel en bespaar ook.